fbpx

Luokat

Crosskart SM

Crosskart Mini

Kuljettajan tulee täyttää minimissään 6 vuotta sinä vuonna kun aloittaa kilpailemisen, luokassa voi ajaa sen vuoden loppuun kun täyttää 11 vuotta.
Moottoreina ovat Raket 120 kartingmoottori tai enintään 270 cc nelitahtimoottori vapaakytkimellä. Moottoria ei saa virittää ja Crosskartin maksinopeus on 60 km/h.

Crosskart 85

Kuljettajan tulee täyttää minimissään 9 vuotta sinä vuonna kun aloittaa kilpailemisen, luokassa voi ajaa sen vuoden loppuun kun täyttää 13 vuotta.
Moottoreina ovat 85 cc motocrosspyörän moottorit, merkki on vapaa mutta moottori tulee olla vakio. Crosskart 85 maksinopeus on 80 km/h.

Crosskart 125

Kuljettajan tulee täyttää minimissään 12 vuotta sinä vuonna kun aloittaa kilpailemisen, luokassa voi ajaa sen vuoden loppuun kun täyttää 16 vuotta.
Moottoreina käytetään 125 cc motocrosspyörän moottoreita ja karting moottoreita, merkki ja viritysaste ovat vapaita. Kaasuttimen enimmäiskoko on 39 mm.

Xtrem Junior

Xtrem-luokka junioreille iältään 12-16 vuotiaille (sinä vuonna kun täyttää 12-vuotta). Luokassa lähtökohtana NEZ Xtremen tekniset säännöt.
Turvavarusteet Xtrem-luokan mukaisesti. Eroavaisuudet normaaliin Xtrem-crosskarttiin: Moottori 600cc, moottoria rajoitetaan kierrosluvun rajoittimella (9300 rpm). Iskunvaimentimet vain yksisäätöiset. Renkaat kuten 125 luokassa.

Xtrem

Kuljettajan tulee täyttää minimissään 16 vuotta sinä vuonna kun aloittaa kilpailemisen.
Moottorit nelitahtisia ja neljä sylinterisiä 600cc tai 750cc moottoripyörän moottoreita, Xtrem rungot ovat NEZ Xtrem määräysten mukaiset.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close